Wie wij zijn

Wereldwijd werken er 35.000 medewerkers bij Hydro

Hydro is wereldwijd marktleider op het gebied van aluminium extrusieprofielen. Dagelijks werken er 35.000 medewerkers enthousiast aan het realiseren van de wensen van de klant. Hydro Extrusion heeft 6 vestigingen in de Benelux: Drunen (NL), Harderwijk(NL), Hoogezand(NL), Lichtervelde(B), Ghlin(B),  Eupen (B) en Raeren(B). Wij verzorgen het complete traject van ontwikkeling tot en met de levering van bewerkte profielen.

Werken bij Hydro staat voor leren van de beste mensen. Ruim 50 jaar ervaring op het gebied van aluminium extrusie heeft geresulteerd in onze leiderspositie in de sector. Deel uitmaken van Hydro betekent werken voor een toekomstgericht en innovatief bedrijf met een Scandinavisch erfgoed en een uitgebreide ervaring in de branche.

Het zijn de kwaliteiten van onze medewerkers, die de kwaliteit van onze producten bepalen. Medewerkers vormen het 'human capital' van Hydro, waarmee wij onze marktpositie verder versterken en ons rendement verhogen.

Hydro is ook de thuisbasis voor medewerkers die hun grenzen telkens verleggen om tot vernieuwingen te komen.Dat doen we veilig en duurzaam. En jij snapt hoe dat werkt. Waar je ook werkt, samen realiseren we oplossingen volgens de nieuwste technologie. Samen met klanten, partners en leveranciers komen we verder en realiseren we de meest innovatieve projecten. En ondertussen passen we vooral goed op elkaar, zodat iedereen aan het einde van de dag veilig thuis komt.

Hydro is op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers met en zonder werkervaring, die kunnen bijdragen aan een goede service aan onze klanten. Intelligente, 'stevige' teamspelers die resultaatgericht te werk gaan en onze projecten tot een succes weten te maken.

Bij Hydro streven wij naar een open bedrijfscultuur. Een positieve sfeer waarin de meest uiteenlopende talenten en karakters zich thuis voelen.

Ben jij toe aan een werkplek waar je bijdraagt aan een veilig en goed product? En waar je soms met de stoerste machines kunt werken? Waar je alles uit jezelf kunt halen binnen een omgeving vol humor, betrokkenheid en ambitie? Dan pas je bij Hydro.

Werken bij Hydro

Werken bij Hydro "Hydro, Duurzame componenten voor een mooiere toekomst"

Wat wij doen